Kilépés

Az e-könyvek egyszerűen megrendelhetők PayPal fizetéssel.
Megrendelhet egyszerre egy vagy több könyvet is.
Kérem azoknál a könyveknél, amelyeket meg szeretné rendelni, válassza ki a formátumot és jelölje be a "Megrendelem" opciót, majd az oldal alján kattintson a MEGRENDELEM gombra!

A "A Valóság Kiterjesztése" könyv kivételével nyomtatott példány is rendelhető. Ha nyomtatott példányt szeretne, kérem lépjen kapcsolatba velem az j.sz.istvan@gmail.com e-mail címen.

A Valóság Kiterjesztése

A Valóság Kiterjesztése

ISBN:9781005570224, 82 oldal
1.37 euró
Formátum:
Megrendelem

A könyv a látásról szól. Látni, észrevenni a történetek mögött meghúzódó lényeget, az ok - okozati összefüggéseket, a színfalak mögé látni. Majd értelmezni - megérteni azt, amit látunk. És végül odaadni - a megértett lényeget, mint esszencia, visszaküldeni a létezésnek: íme, ezt fedeztem fel, ez a hiba, ez a megoldás, tanulj belőle, teremtés! Két lépés szükséges csupán: kiáradni (megismerni, megérteni), és visszatérni (odaadni). Nincs egyik a másik nélkül, látni kell, értelmezni kell (fény), amit aztán oda kell adni (szeretet). Fény nélkül a szeretet korrupt, csak érzelem, semmi más, szeretet nélkül a fény öncélú, száraz és kietlen. Egyszerű kérdést kell végül is feltennünk magunknak, ha az élet értelmét keressük: létezésünk mit ad a világmindenségnek?

Formátum: 1.37 euró
Megrendelem
Egy és ugyanaz

Egy és ugyanaz

ISBN:9789634435921, 116 oldal
3.5 euró
Formátum:
Megrendelem

Elindulunk, hátrahagyva mindent, azzal a gondolattal, hogy soha nem térhetünk vissza. Olyan helyekre érkezünk, ahol még soha nem jártunk. Aztán rájövünk, hogy már voltunk ezen a helyen. Nem is egyszer. Talán minden éjjel itt vagyunk. Akárhol legyünk, csillagok között, tengerparton, vagy egy puszta síkságon, bármelyik időben, mégis ahová érkezünk, mindig ismerős. Nem tudjuk miért, de egyet biztosan tudunk: minden rendben van, mert mi, a világ, a hely, ahová érkezünk, a múlt, a jelen és a jövő: egy és ugyanaz.

 

Formátum: 3.5 euró
Megrendelem
Kell egy háború

Kell egy háború

ISBN:9789634435433, 116 oldal
2.4 euró
Formátum:
Megrendelem

Az emberiség új idők elé néz. Olyan idők elé, ahol minden elmulasztott harc háborúvá válik. Talán még ma nem késő, hogy megforduljunk, és újra értelmezzük az életet. Talán, ha még ma, új értékeket keresünk, új látásmódot alakítunk ki, újjászületünk, elkerülhető az a jövő, ami már kirajzolódott a legsötétebb álmainkban.

Formátum: 2.4 euró
Megrendelem
Hét nap az élet

Hét nap az élet

ISBN:9789634435310, 64 oldal
2.4 euró
Formátum:
Megrendelem

Szép ez a táj, de nem fotózni jöttem ide. Lefotózták már sokan, számtalanszor, mégsem értették. Nem értették, mitől ez a harmónia, ami nem csak a szemnek, de az egész léleknek megnyugtató. Tudósok bontották elemeire a tájat, megvizsgálták külön a bogarakat, a fákat, annak leveleit, sőt, a levelek sejtjeit, még sem született válasz. Így tovább kutattak, el egészen az atomokig, szereztek is sok diplomát meg elismerést, a lényeg még is fedve maradt. Ha megértették volna, nem éktelenkedne a szemét a zöld mezőkön, a kék vízű folyókban.

Formátum: 2.4 euró
Megrendelem
Ciklusok

Ciklusok

ISBN:9789634435198, 116 oldal
2.4 euró
Formátum:
Megrendelem

A csillagok sokat elárulnak. Ha tiszta az ég, és hátrafekve bámulod az eget, úgy érzed, minden választ megkapsz, amit szeretnél. Megnyugtató tudni, hogy ott megvannak a válaszok, majd ráeszmélni, hogy a csillagok bennünk vannak. Ki ne szeretné önmagában meglátni a csillagokat? És megkérdezni tőlük, mi dolga a világban? Ilyesmikre gondolok, ha a csillagokra nézek.

Formátum: 2.4 euró
Megrendelem
Hiányolom a tartalmat

Hiányolom a tartalmat

ISBN:9789634434184, 252 oldal
4.5 euró
Formátum:
Megrendelem

Alapelvem, hogy az ember azért van itt, hogy fejlődjön, hogy önmagát megvalósítsa, félelmeit legyőzze. Egyszóval: hogy gondolkodjon és cselekedjen.
Írásaim elsősorban tanulmányok, amelyek megírását ez az alapelv vezérelte, gondolatébresztők, melyeket tovább gondolhatsz. Miről is írok? Elsősorban az életről, morálról, szabadságról, olyan dolgokról, ami a kutyát sem érdekli. Én azáltal, hogy írok, gondolkodom és kutatok, az olvasó pedig mindezt tovább gondolhatja, ha akarja. Nem is azért írom, hogy híres legyek, hanem csupán az írás és a gondolkodás kedvéért. Így hát mondhatom, hogy elsősorban magamért írok, akkor is írnék ha senki sem olvasná el, ha pedig néhányan elolvassátok, még jobb.

 

Formátum: 4.5 euró
Megrendelem