Kilépés

Bevezető – kinek írok?

Alapelvem, hogy az ember azért van itt, hogy fejlődjön, hogy önmagát megvalósítsa, félelmeit legyőzze. Egyszóval: hogy gondolkodjon és cselekedjen.

Festmény / rajz: Kálic

Írásaim elsősorban tanulmányok, amelyek megírását ez az alapelv vezérelte, gondolatébresztők, melyeket tovább gondolhatsz. Az oldalt úgy építettem fel, hogy az olvasásra tudj koncentrálni, könyvjelzőt tehess egy íráson belül, ha abba kell hagynod az olvasást. Írásaim végén hozzá is szólhatsz, megoszthatod. A cikkeim, írásaim szabadon továbbadhatók, a nevem esetleg megemlítheted, ha úriembernek érzed magad. Miről is írok? Elsősorban az életről, morálról, szabadságról, olyan dolgokról, ami a kutyát sem érdekli. Én azáltal, hogy írok, gondolkodom és kutatok, az olvasó pedig mindezt tovább gondolhatja, ha akarja. Nem is azért írom, hogy híres legyek, hanem csupán az írás és a gondolkodás kedvéért. Így hát mondhatom, hogy elsősorban magamért írok, akkor is írnék ha senki sem olvasná el, ha pedig néhányan elolvassátok, még jobb. Így hát, ha írásom olvasása közben felmérgelődnél, annyira nem tetszik, gondolj erre. Építő kritikádat is szívesen fogadom. El fogom olvasni a kritikádat, el is gondolkodok rajta, ígérem – de ne várd el tőlem, hogy bizonygatni kezdjem azt, amiről írtam. Legyen ez a te dolgod, bizonyítsd be magadnak.

A fórumban beszélgethetünk :)

Írásaimat sógorom, Széll Kálmán Jr. [Kálic] festményeivel illusztrálom. Ha megtetszik valamelyik festmény, s megvásárolnád, írj az oldal alján található email címre, s megnézzük, mit tehetünk ennek érdekében.

Több cikkemet a Szepo oldalon is megtalálod, onnan hoztam át ide is.

Szóval hagyjuk is ezt a bevezetőt, nem is tudom, miért kellett ez ide. Inkább vágjunk bele, nézzük meg, miért vagyunk itt, és mi a dolgunk. Hogyan lehetünk többek.

Gondolatok