Kilépés
És még 8 tanács azoknak, akik soha nem szeretnének felébredni

Kritikák, 2017. 11. 15.

1. Amikor teheted, vásárolj. A gazdaságot fenn kell tartani, és ehhez úgy járulhatsz hozzá, ha minden fölösleges dolgot megveszel. Ne írj listát a kellő dolgokról, hanem vedd meg ami megtetszik, bízz az intuíciódban. Dolgozz reggeltől estig, vállalj plusz munkát. A pénzre szükséged van, a családod meg nélküled is jól van, tehát koncentrálj a munkára. Kell a rengeteg pénz azért, hogy még többet tudj vásárolni, halmozz fel minél több kézzel fogható dolgot, mert a lelki láthatatlan, s ezért ki tudja van-e.

Festmény / rajz: Kálic

2. Ne gondolkozz! Ez nagyon fontos, ugyanis a gondolkodásból csak baj származhat. Az alap világnézetedet a tévéből és az újságból szerezd, s fogadd el amit látsz fenntartások nélkül. Akkor vagy a társadalom tagjai által normálisnak titulálva, ha nem vallasz szélsőséges nézeteket.

3. Járj templomba, aztán a mise végeztével ülj be a dzsipedbe s káromkodj a forgalmat szidva. A lényeg úgy is az hogy eleget tettél az elvárásoknak, az Urat nem érdekli hogy mit kerestél a misén. Ha nem haza mész megenni a húslevest, s meginni a bort, hanem kimész az erdőbe s ordibálj mint az őrült spanyol. Erezd ki a gőzt!

4. De azért lehetőleg ne menj ki a természetbe. Rád dőlhet egy fa, vagy megtámadhat egy vadállat. Kint tartózkodni veszélyes. Ha még is kirándulásra adod a fejed, menj autóval, az autó mellett telepedj le, hogy bármikor beülhess, ha a legyek meglepnek. Hangosan engedd a zenét az autóban, hallják a madarak is, hogy homo sapiens van az erdőben.

5. Táplálkozz, gondolkodj és élj úgy, ahogy a modern kori tudomány megköveteli. Nehogy eltérj a mindennapi általános szabályoktól, ne légy egyedi, olvadj be a tömegbe, légy birka. A mindennapi margarinod a sok ómega zsírsavval meg vitaminokkal ne feledd megenni!

6. Kerüljed a következő szerzők műveinek elolvasását: Hamvas Béla, Rüdiger Dahlke, Thorwald Dethlefsen, Böhme, Rudolf Steiner, René Guénon, Tolstoj, Dostoievski, Eckhart Tolle, Paulo Coelho, Szepes Mária, s társai.

7. Gyűlöld az embertársaidat! Pletykálj! Szíts haragot! Csinálj feszültséget! Lássák hogy te is ott vagy valahol. Ha nem tudod ezt hogyan kell, nézz szappanoperákat, Mónika vagy Balázs show-t.

8. Légy divatos. Ha márkás ruhákba jársz, emeled az értéked. Nehogy azt adja az Úr hogy márkátlan sportruhában menj szaladni! Inkább ne menj szaladni, mint hogy azt higgyék rólad, nem engedheted meg a márka kifizetését. Mit mondanak majd az emberek?

Szólj hozzá!
Hozzászólhatsz regisztráció nélkül, nem kell személyes adatokat megadnod!
A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelő hozzászólásokat törölje.
0 hozzászólás