Kilépés
Birkatanfolyam 2 - haladó szint

Kritikák, 2021. 09. 04.

Most, hogy sikeresen elvégezted a birkatanfolyam első osztályát, és a vizsgád is sikeres, hadd vezesselek be a birkatanfolyam következő osztályába, ami csakis olyan hűséges tanulóknak van fenntartva, mint te vagy én.

Elárulom már így indulásból, hogy nagyon magas szinteket lehet elérni a tanfolyammal, s erre bizonyítékot fogsz szerezni a tanfolyam végére. A többi egyetem az mind semmi. Sztár leszel, a legjobb a birkák közül. Én már olyan magas szinten állok, hogy magamat is csak úgy látom, ha lenézek. Amit elérsz, akár megvilágosodásnak is nevezhetnénk, ha a megvilágosodás nem egy összeesküvés-elmélet lenne. Ne kérdezd, hogy jutottam el idáig, sokat dolgoztam ezért, konzultáltam folyamatosan más birka-sztárokkal, "birka-celebekkel" és birka-szakemberekkel. Jegyzeteltem hűséggel, magoltam éjjel, nappal, alig ettem, inni is csak módjával. Nehéz út, de aki végig megy rajta, övé a nirvána.

A sikeremért sok embernek hálás lehetek: tényellenőrzők, politikusok, "celebek", szakértők. Ha ők nem lettek volna, eltévedtem volna a sok információ zűrzavarában, azt sem tudnám, hogy a vírust eszik-e vagy isszák. Tőlük tudtam meg, hogy a negyedik hullám az oltatlanok járványa – azoké a szerencsétleneké, akik megbuktak a birkatanfolyamon. Jól van nekik. Kellett kételkedjenek a hivatalos forrásban. Pedig annyira igyekezett minden szakértő meggyőzni őket, mindent bevetettek, még ételjegyet is osztottak, sőt, még lottót is nyerhetnek. És még úgy is megbuktak. Most aztán sírhatnak és sajnálkozhatnak. Ez van.

Én már az első tanfolyamon megmondtam. Így semmire sem jutsz. Már a tanfolyam elején elmagyaráztam – ha figyeltél egyáltalán – hogy a gondolkodás az ellenségünk. Az agyi munka sok energiát fogyaszt, ráadásul káros, mert tévútra visz. Nem bízhatsz meg az agyadban. Szakértők évszázadok óta azon dolgoznak, hogy a gondolkodás terhét levegyék az emberről, hisz már régen bizonyítást nyert a gondolkodás káros hatása. Figyelhettél volna kicsit jobban, s nem a hamis híreknek dőltél volna be, most a te agyad is pihenhetne.

Nekem sikerült e káros tevékenységgel szakítanom, s most nyugodtan élhetek. A nyugodt életre a recept megvan, ott az orrunk előtt, csak el kell olvasni, meg kell hallgatni. Annyi nagyszerű szakemberünk van erre, akik szintén megvalósították a gondolkodás kiiktatását, és eljutottak a csúcsra. Őket figyeld, őket hallgasd. Ők már a modern kor Buddhái, ők a modern kor megváltói, és nélkülük semmire se mész.

Hála a magasságos "celebkirálynak", a mi Urunknak, hogy azért nagyon sok a birka, egyre több, egyre képzettebb. Eljön majd az idő, hogy mindenki birka lesz, és aki megbukik a tanfolyamon, az egyedül marad, egy veszélyes világban. Egy olyan sötét térben és időben, ahol már nem vigyázhat rá a média, a politikusok nem óvhatják, és a szakértők nem támogathatják. Az már az élet vége, gyakorlatilag. A sötét tér és idő, ahol a tévé fénye már nem ragyog, és nem hallod a "celebek" hangját. Már nem láthatod a Való-világot, a gazdát aki házasodik, az éjjel nappalt Budapesten, a Megasztárt és az X-faktort. Izauráról nem is beszélve. De nem fogod látni a híradót sem, így gőzöd nem lesz, mi a helyzet és mi a cél. Csak ott leszel, a sötétben. Egy félig meddig még élő aggyal, hülye gondolatokkal.

Kell ez neked? Na ugye. Ezért most megtanítom neked, hogy lehetsz mester a birkatanfolyamon. Miután a gondolkodás hiábavalóságáról elég szót ejtettünk, szóljunk az olyan félrevezető dolgokról is, mint a gerinc, a félreértelmezett felelősség, az ítélőképesség, a morál, a hit, meg más olyan elemek, amelyek kiiktatásával magas szinteken érhetsz el.

Itt máris az első, a gerinc. Egy fölösleges szerv. A vírusnak ilyen nincs, és milyen sikeres! Ő az igazi "celeb", vele foglalkozik a Föld egész lakossága. Te meg itt egyedül álldogálsz. Felejtsd el tehát a gerincet, a túlélés záloga, hogy arra hajolj s arra kússz, ahol érvényesülsz. Megtanulhatnád végre, hogy a feletteseidnek való behódolás nem szégyen, hanem igazi előny. Ugyanakkor önmagadért nem kell felelősséget vállalnod – micsoda hülyeség – ilyeneket hallok. Mi az hogy magadért? Megmondtam, hogy ilyen nincs. Te másokért vagy felelős, és a politika érted felelős, a politikáért felelős a gazdaság, a gazdaságért felelős a pénzelit, a pénzelitért felelős a "celebkirály". Próbálj meg koncentrálni. Ez nehéz lecke. De ha megérted, a birkák királya lehetsz.

Felejtsd el az olyan dolgokat, mint hit vagy morál. Régi, ezer éves szavak, értelmük sincs. Valamikor jók lehettek, míg igen kevés birka létezett, nem volt rendes birkaképzés. Mára ezek a szavak semmit sem érnek. Még nem hallottam olyant, hogy valaki a moráljával gazdagodott volna meg, vagy azért kapott volna jó állást. A hitnek meg csak akkor van értelme, ha konkrét szakemberekben hiszel. Nézhetsz fel az égre, nincs ott semmi, önmagadba is nézhetsz, ott sincs semmi. Összefoglalva tehát, csak akkor érvényesülhetsz, ha a hit, morál meg gerinc dolgokat sürgősen elfelejted.

Hisz látod, mennyi komoly ember van a világban! Milyen szép, öltönyös birkák! És milyen fontosak! Mindenki felnéz rájuk. Mindenki csodálja őket. Te is lehetsz egy közülük, ha kitartó vagy. Megígérhettem neked, hogy nem felejtjük el hűséges tanítványainkat. Te csak azt figyeld, hol a következő vizsgapont, és ne feledj beregisztrálni. Na de ez mind csak adminisztratív információ, de gondolom a lényeget is felfogtad, igyekeztem értelmesen elmagyarázni. Azért vagy írástudó, hogy megértsd. Arról én nem tehetek, ha nem érted meg, nincs benned birka-motiváció. Én csak megmutatom az utat, motivációt nem adhatok. Ha egyszer nem fogod fel a birka státus előnyeit, akkor nincs mit tenni.

Azoknak azonban, akik kitartanak a birkatanfolyam nehéz és rögös útján, eljön majd a jutalom. Mindenük meglesz, és semmit sem kell tegyenek. Helyettük fognak gondolkodni a robotok, helyettük értelmezik majd a világot a szakértők. És boldogak lesznek, és lebegni fognak a tévé fényében. Fontos elemei lehetnek egy jól megszerkesztett világnak. Én szóltam.

* A cikkből kivettem bizonyos részleteket, amelyek esetleg sértőek lehetnek egyesek számára. A cikk teles szövege elolvasható a Csapat fórumban (igazolt felhasználóknak elérhető).

Szólj hozzá!
Hozzászólhatsz regisztráció nélkül, nem kell személyes adatokat megadnod!
A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelő hozzászólásokat törölje.
0 hozzászólás