Kilépés
12 tanács azoknak, akik soha nem szeretnének felébredni

Kritikák, 2017. 11. 14.

1. Nézzél minden nap híradót! Ezzel biztosítod a mindennapi enyhe mérget a tudatodban, és sikerül a figyelmedet külső ellenségekre átirányítani. A faji, vallási megkülönböztetésből eredő viták, háborúk mindig jól jöhetnek a figyelmed szétszórására. A szerencsétlenséged, szegénységed okára is a híradókban találhatsz értelmes, tudományos választ.

Festmény / rajz: Kálic

2. Nézzél olyan filmeket, amelyekbe a főszereplő akkor kezdi élni az életét és lesz boldog, amikor kiderül, hogy rákos. Ezzel sikeresen részt vehetsz a népességirtásban, mert a tudatodat felkészíted arra, hogy rákos kell legyél, hogy boldog lehess. Az igazi szerelmedet sem kaphatod meg másként. Valószínűleg, ha sikerül jól ráhangolódnod a rákra és végül meg is betegszel, az élet legszebb dolgaiban lehet majd részed: szerelem, utazás, boldogság.

3. Nézzél telenovellákat. Az előre elkészített viselkedési és felszínes életvezetési folyamatokat ezáltal jól az agyadba impregnálhatod, s az életed automatikusan fog működni. Ugyanakkor a gondolkodás nehéz munkáját is kiiktathatod. Ezekből a filmekből tudod meg, hogy hogyan lehet hasznodra a hazugság, csalás, intrika, pletyka és társai.

4. Minden nap tölts el elegendő időt a Facebookon, az Iwiw-en vagy a Hi5-ön. Ezzel elszórakoztathatod magad napi néhány órára, és fontos dolgokat is megtudhatsz másokról. Csak arra kell vigyázz mindig, hogy magadról ne tudj meg semmit. Ha valamelyik barátodról kideríthetsz fontos információkat, azzal sokáig foglalkozást biztosíthatsz magadnak. Ugyanakkor vérben úszó kutyák, beteg csecsemők, megvert gyermekek képét vésheted jól a tudatodba. És ne feledd visszaadni amit kaptál: öt éves gyereked meztelen fényképét töltsd fel mindenféle mennyiségben.

5. Egyél jó sok húst! A fehérje kell a szervezetednek, s a hullában levő mérgek is tompítják az agyad. A húsevéssel ugyanakkor hamarabb rá tudsz hangolódni a mérgelődésre, a külső ellenségek utálására. Ha húst eszel, tudományosan táplálkozhatsz, s akkor senki sem fog megszólni, normális ember leszel, a társadalom hasznos fogyasztó tagja.

6. Mindig legyen más színű a hajad, mint az eredeti! Ezzel sikeresen megvezetheted a szeretőidet. Ajánlott még a magas sarkú cipő, a szoláriummal barnított bőr, tehát minden, ami más mint ami vagy. Ha nem csinálsz ilyen kis csalásokat, akkor senki sem fog neked hazudni, s unalmas lesz a szerelmi életed.

7. Olvass szerelmes könyveket, és nézz sok szerelmes filmet. Ezekkel kikapcsolhatod az agyad egy kis időre. Főleg akkor hasznosak ezek a művek, ha nincs elég pénzed LSD-re.

8. Vegyél be minél több gyógyszert, még az enyhe tünetekre is. Ha idejében elnyomod a tüneteket, nem kell gondolkodj azok okán. Látogasd gyakran az orvosokat, hisz nekik is élniük kell valamiből. A gyermeked heti vagy legalább havi egyszeri megbetegedését is valahogy be kell idézned, egyébként nem fogsz a normális emberek közé felsorakozni.

9. Adasd be az összes oltást, úgy magadnak, mint a gyermekeidnek, hogy társadalmunk hasznos tagja lehess, s a családod ne fertőzze be a normális embereket.

10. Vedd komolyan a disznóinfluenza, madárinfluenza, malária, marha-kór, Antrax, sárgaláz, szalmonellózis terjedéséről szóló híreket, és tedd meg a megfelelő felelősségteljes lépést ezek elkerülésére, és az oltások beadatására.

11. Nézzél szórakoztató műsorokat! Az x-faktor, a Megasztár, a Csillag születik vagy a Való világ mind azért készültek, hogy segítsenek az ébrenléti alvásban. Ha lehet, másnap még nézd vissza ezeket az adásokat a YouTube – on. Ezekből az adásokból azt is megtanulhatod, hogy ha van egy jó tehetséged, amit meglovagolhatsz, sikeres lehetsz. Ha nincs, szívtál.

12. És végül: ne vállalj ha lehet gyermeket. A gyermek csak bajjal jár, s plusz felelősséget varr a nyakadba. Ameddig el nem buksz a gyermeknevelésen, addig okos, szép, csinos, mindentudó lehetsz.

Szólj hozzá!
Hozzászólhatsz regisztráció nélkül, nem kell személyes adatokat megadnod!
A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelő hozzászólásokat törölje.
0 hozzászólás