Kilépés
Tizenegy tétel, amiből ha legalább öt igaz, akkor nyugodtan hihetsz a tévének

Gondolatok, 2020. 12. 30.

1. Soha nem létezett az a jelenség, hogy egy tudós, vagy szakember, ne a tudása miatt került volna hatalmi, vezetői, vagy akár tanácsadói funkcióba. Az a dolog, hogy egyes, keveset tudó, de jó ismerősökkel rendelkező szakemberek protekcióval kerültek volna vezetői funkcióba, teljesen hamis. Hamis ugyanígy az az állítás is, hogy a tudásnál jobban értékelik a hűséget, a behódolást, ezért elmondható, hogy egy tudós, orvos, virológus, közgazdász, pszichológus és így tovább, minél nagyobb funkciót birtokol, annál nagyobb a tudása.

2. Épp ezért, nem létezik olyan jelenség, hogy a szaktekintélyekbe ne lehetne maximálisan megbízni. Minél nagyobb a szaktekintély funkciója, annál megbízhatóbb.

3. A tudományt soha nem befolyásolta a gazdaság, vagy a politika, a tudomány mindig is független volt. Soha semmilyen tudományos fejlesztés, kutatás vagy állítás nem függött a pénztől, így természetesen attól sem, hogy ki pénzeli.

4. Épp ezért, minden tudományos állítás maximálisan igaz, és minél nagyobb funkcióban van a tudós, aki állítja, annál igazabb.

5. Ezért azok a tudósok, akik nem rendelkeznek valamilyen vezetői funkcióval, azok soha nem kérdőjelezik meg a vezetői funkcióban levő tudósok állításait.

6. A fentiekből következik, hogy minél több pénze van valakinek, annál nagyobb a tudása.

7. A média mindig független volt, és az az állítás, miszerint politika- és szaktekintély-függő, egyszerűen összeesküvés-elmélet.

8. Ezért soha nem fordult elő az, hogy a média nem az igazat közölte volna.

9. Épp a fenti miatt a médiában teljesen meg lehet bízni, és amit a fősodrású médiában, híradóban láthatsz vagy olvashatsz, az teljes mértékben úgy van. És amit a média álhírnek titulál, az biztosan álhír.

10. A politikusok mindenkori szándéka a nép jólétének biztosítása, akár a saját vagyonukról való lemondás árán is. Ezért az az állítás, hogy vannak korrupt politikusok, egyszerűen hamis.

11. Mindebből következik, hogy minden háború egyetlen célja a világbéke.

Szólj hozzá!
Hozzászólhatsz regisztráció nélkül, nem kell személyes adatokat megadnod!
A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelő hozzászólásokat törölje.
0 hozzászólás