Kilépés
#136 (Az idill négy arca)

365, 2021. 05. 26.

tűz

Ragaszkodj az igazsághoz, és keresd azt szenvedéllyel. Legyen benned akarat és hit, ami előre mozdít. Világíts át minden sötét zugot magadban, és égesd ki a negatív gondolatokat és erőket. Vállald a harcot, főleg önmagaddal. Próbálj ki mindent, ami a fejlődésedhez, és a megtisztulásodhoz szükséges. Csak az élhet békében, aki a harcokat megvívta. Indulj el hát, éld az életed. Te vagy a kezdet, az indulás, az akarat tüze. Te teremted a világot.

föld

Tarts ki, légy következetes. Amit megszereztél, és megértettél, gyakorlattal tedd szilárddá. Légy türelmes, és nyugodt. Építsd fel magadban az értékeket, és vállalj maximális felelősséget azért, amit megismertél. Minden nap tarts ki, és gyakorlattal próbáld ki a tudást. Csak azt lehet elengedni, amit megszereztél. Csak az szilárdul meg benned, amit megértettél. Te vagy a hegy, a szikla, mely az örökkévalóságban áll. Te szilárdítod meg a világot.

levegő

A megismerés érdekében egyszer válaszd szét a dolgokat, különböztesd meg, hogy majd egyesíthetők legyenek. Gondolkodj, elemezz. Értsd meg az analógiát minden szinten. Lelked legyen könnyű. Légy éber, egyenes és tiszta. Mert csak az a tiéd, amit megértettél. Aki éber, az lát, aki lát, az megérti. Te vagy a szél, te vagy a gondolat, te vagy az értelem, és a logika. Te érted meg a világot.

víz

Érezd át az azonosságot, az egységet. Minden és mindenki egy. Amit megszereztél, engedd el. Engedd el, és menj tovább. Légy egy a mindenséggel, hogy érezd a lét lüktetését. Te vagy az óceán, a tengerek, a gyorsan lefolyó patak, és a lomha folyó. Ne zavarja meg lelkedet semmi érzelem, hogy tükörsima legyen, és visszatükröződjenek róla a csillagok. Te viszed haza a világot.

Szólj hozzá!
Hozzászólhatsz regisztráció nélkül, nem kell személyes adatokat megadnod!
A weboldal üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a nem megfelelő hozzászólásokat törölje.
0 hozzászólás